Zakelijke mediation

Zakelijke mediation is een prima methode om binnen bedrijven en organisaties geschillen op te lossen anders dan via rechtspraak. Op een efficiënte wijze helpen we om een oplossing te vinden bij een conflict. Ook bij een conflict tussen meerdere organisaties.

Jouw mediator is onpartijdig, weet waar risico's en kansen liggen in de onderlinge verstandhouding en richt zich op een oplossing waar partijen zich in kunnen vinden. De mediator richt zich op helderheid en op het terugbrengen van het conflict tot de juiste proportie om tot een duurzame oplossing te komen. 

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators te Doetinchem ondersteunt je daarin graag.

In het bijzonder in arbeidsrechtelijke sfeer kan mediation of bemiddeling een goede wijze van geschilbeslechting zijn, of bijv. bij een conflict tussen vennoten. 

Binnen een onderneming kan mediation bovendien zeer geschikt zijn om bijvoorbeeld een geschil tussen een leverancier en een onderneming op te lossen. Met name in partijverhoudingen waarbij partijen een langdurige relatie hebben, die zij het liefst voort zouden willen zetten, is mediation een goede manier van geschilbeslechting.

Naar mediation

Professionals

Bert Jan van Haaren

Advocaat & mediator

  Advocaat sinds 2002

Kennismaken?

Nienke van de Gevel

Advocaat & mediator

Advocaat sinds 2009

Kennismaken?