Scherp op jouw belang!

Zakelijk

Voor jou als ondernemer openen we graag de deur, niet alleen letterlijk, maar ook openen we met onze specialistische kennis graag voor jou als ondernemer deuren die niet toegankelijk leken, of deuren die op slot gingen. Wij werken voor bedrijven en organisaties in Oost Nederland, toegespitst op de Achterhoek en de Liemers. 

Ons kantoor richt zich voor de ondernemer in Oost Nederland in het bijzonder op de terreinen van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bouw-  huur- en bestuursrecht (jij en de overheid) en in de volle breedte op "contract, aansprakelijkheid & verzekering".  

Wij weten dat adviseren en bemiddelen vaak betere oplossingen kunnen bieden. Wij werken aan een toekomstbestendig oplossing voor jouw bedrijf of organisatie. En daarbij weten wij dat het ook soms nodig is om te procederen. Mediation is eveneens mogelijk. Mediation kan bijdragen aan het voorkomen van langslepende conflicten en een oplossing bieden.

Voor ondernemers hebben we diverse mogelijkheden om voor je te werken: van incidenteel of second opinion tot huisadvocaat. De deskundigen van ons kantoor kunnen je bijstaan binnen diverse werkgebieden. Er kan een afspraak gemaakt worden bij ons in kantoor, maar ook is het mogelijk dat de afspraak in jouw bedrijf wordt ingepland.

We lossen ontstane juridische problemen graag voor je op, maar denken ook graag met je vooruit. Soms kan bijv. het opstellen of aanpassen van leveringsvoorwaarden of een contract veel voorkomen. 

 

 

Professionals

Bert Jan van Haaren

Advocaat & mediator

  Advocaat sinds 2002

Kennismaken?

Nienke van de Gevel

Advocaat & mediator

Advocaat sinds 2009

Kennismaken?

Henk Grootjans

Jurist/adviseur

Kennismaken?

Hans Hofstede

Advocaat

Advocaat sinds 1991

Kennismaken?

Anne Meijer

Advocaat

Advocaat sinds 2012

Kennismaken?

Jeffrey Zeegers

Advocaat

Advocaat sinds 2004

Kennismaken?