Tarieven

Ook voor de financiële kant van onze dienstverlening geldt: heldere informatie. Van de Gevel & Grootjans, advocaten en mediators te Doetinchem heeft daarbij nadrukkelijk de visie dat de rechtspraak bereikbaar moet blijven voor iedere ondernemer en particulier. Deze visie vind je terug in de tarieven. Wij rekenen niet apart voor specialisme of spoedeisendheid van zaken.

 

Uurtarief of vaste prijsafspraak. 

In een eerste gesprek geven wij je een inschatting van onze kosten. Niet altijd is duidelijk hoeveel werk verbonden is aan procedures of advies, daarom geven wij vooraf inzicht in onze kosten.Vooraf een vaste prijsafspraak is in veel gevallen mogelijk. Is dit niet mogelijk? Onze advocaten hebben vaste uurtarieven. 

 

Gefinancierde rechtshulp particulieren (toevoeging voor particulieren)
Wij werken voor particulieren ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand, de instantie voor de gefinancierde rechtshulp voor particulieren, betaalt in een aantal gevallen een vergoeding voor de advocaatkosten rechtstreeks aan de advocaat. Krijg je een "toevoeging" dan betaal je een deelbedrag als “eigen bijdrage” aan jouw advocaat. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen en vermogen. Wij werken op bais van "High Trust" met de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kunnen wij je snel en adequaat van dienst zijn.

 

Rechtsbijstandverzekering
De advocaten van ons kantoor zijn met regelmaat werkzaam voor verzekeringsmaatschappijen in het kader van een rechtsbijstandverzekering. Jouw verzekeringsmaatschappij kan je hierover nader informeren. Je kunt altijd vragen om een eigen advocaat van jouw keuze in te schakelen.

 

Incasso  

Voor incasso's kunnen eveneens vooraf vaste betalingsafspraken gemaakt worden, afhankelijk van het te verrichten werk en de te maken kosten. Dit maakt het veelal mogelijk ook kleinere bedragen te innen.

Stichting Beheer Derdengelden Grootjans Advocaten:
Rek.nr. NL77 INGB 069.31.15.238