Juridische vraag?
Wij beantwoorden die graag!

Particulier

Ontslag, echtscheiding, alimentatievraag, huurprobleem, burenconflict, bouwproblemen of erfeniskwestie? Wij werken voor je in uiteenlopende zaken en staan je juridisch bij in alle fasen van leven of werk. Onze specialisten zijn werkzaam binnen diverse rechtsgebieden, je vindt ons werkterrein in het menu.

Dat een kennismaking geheel vrijblijvend is, is in ons kantoor een vanzelfsprekendheid. Ook kun je gebruik maken van ons gratis telefonisch spreekuur.  Iedereen moet toegang kunnen krijgen tot het recht. Daar houden we rekening mee, in reële tarieven en in vaste prijsafspraken. Met advies en onderhandeling helpen wij voor jou problemen te voorkomen of snel op te lossen. Waar nodig procederen we voor je. Dan behartigen we je belangen en zetten we strak de puntjes op de i. 

Toevoeging, pro deo advocaat, gesubsidieerde rechtshulp:

Voor particulieren wordt ook gewerkt op basis van gefinancierde rechtshulp (toevoeging, pro deo advocaat). De Raad voor Rechtsbijstand betaalt dan een deel van de kosten. Ons kantoor werkt samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van 'High Trust', dit houdt in dat we snel en adequaat voor u gesubisidieerde rechtsbijstand kunnen aanvragen. Je bent zo verzekerd van directe en deskundige rechtshulp. Wij controleren niet alleen voor je of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, we regelen ook de aanvraag voor je. Ook bepalen we of je in aanmerking komt voor een extra korting via het Juridisch Loket. Zo regelen we dat je de vergoedingen verkrijgt waarvoor je in aanmerking kunt komen. 

We hebben ons meer toegelegd op twee specifieke onderwerpen in het recht:

Familierecht

Het familierecht »  heeft in ons kantoor bijzonder de aandacht. Je vindt uitgebreide informatie over onze werkwijze betreffende echtscheidingen/verbreking samenleving en wat daarmee samenhangt. Vier ervaren deskundigen werken in het familierecht, ieder vanuit eigen deskundigheid en met een specifieke taakstelling. 

Contractenrecht

Onder contractenrecht » vind je de specifieke aandacht die ons team heeft voor "contracten". Contracten, overeenkomsten (ook het nakomen van afspraken/regelgeving/schades) hebben binnen ieder rechtsgebied zo hun eigen specifieke vragen. Er is geen rechtsterrein dat niet te maken heeft met het maken van afspraken en het nakomen daarvan, schades die daaruit voortkomen, of het nu gaat om een huurcontract, een overnameovereenkomst of bijv. uw arbeidsovereenkomst.  "Het contract" is een speerpunt voor ons kantoor.

 

 

Professionals

Nienke van de Gevel

Advocaat & mediator

Advocaat sinds 2009

Kennismaken?

Henk Grootjans

Advocaat

Advocaat sinds 1980

Kennismaken?

Janny Grootjans

MfN Mediator

MfN registermediator sinds 2007

Kennismaken?

Hans Hofstede

Advocaat

Advocaat sinds 1991

Kennismaken?

Anne Meijer

Advocaat

Advocaat sinds 2012

Kennismaken?

Jeffrey Zeegers

Advocaat

Advocaat sinds 2004

Kennismaken?