Juridische vraag?
Wij beantwoorden die graag!

Particulier

Ontslag, echtscheiding, alimentatievraag, huurprobleem, burenconflict, bouwproblemen of erfeniskwestie? Wij werken voor je in uiteenlopende zaken en staan je juridisch bij in alle fasen van leven of werk. Onze specialisten zijn werkzaam binnen diverse rechtsgebieden, we informeren je graag.

Dat een kennismaking geheel vrijblijvend is, is in ons kantoor een vanzelfsprekendheid. Ook kun je gebruik maken van ons gratis inloopspreekuur.  

Iedereen moet toegang kunnen krijgen tot het recht, daarom werken we ook op basis van toevoeging/ gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo advocaat). We houden rekening met je in reële tarieven en in vaste prijsafspraken. 

 

Werkgebied:

Met regelmaat worden we benaderd voor werk in het contractenrecht, verzekeringsrechtfamilie en erfrecht, arbeidsrecht, bouwrecht/vastgoed, huurrecht, bestuursrecht, aansprakelijkheidsrecht en het strafrecht.

In het  familierecht »  zijn diverse ervaren deskundigen aan het werk die ieder werken vanuit eigen specialisme en met een specifieke taakstelling, bijv. rondom echtscheiding, alimentatie of omgang. Ben je op zoek naar een advocaat in het familierecht, lees dan vooral de uitgebreide informatie.

Of het nu gaat om bijv. letselschade, ontslag, reorganisatie, je echtscheiding, je pensioen, erfrecht, een probleem met de overheid of een vraag over burenrecht, we nemen jouw vraag serieus. We zijn er ons van bewust dat ons antwoord op jouw vraag van grote invloed kan zijn.

 

 

 

 

Professionals

Bert Jan van Haaren

Advocaat & mediator

  Advocaat sinds 2002

Kennismaken?

Nienke van de Gevel

Advocaat & mediator

Advocaat sinds 2009

Kennismaken?

Henk Grootjans

Jurist/adviseur

Kennismaken?

Hans Hofstede

Advocaat

Advocaat sinds 1991

Kennismaken?

Anne Meijer

Advocaat

Advocaat sinds 2012

Kennismaken?

Jeffrey Zeegers

Advocaat

Advocaat sinds 2004

Kennismaken?