Op zoek naar een advocaat in Aalten?

Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators is al jaren een begrip de Achterhoek. Al meer dan 35 jaar hebben wij ervaring in zowel de zakelijke als particuliere markt. Met een team van 6 advocaten en mediators zijn wij gevestigd in Doetinchem. Er komen vraagstukken vanuit ondernemers en organisaties maar ook vanuit particulieren. Deze combinatie ligt ons ook omdat wij op deze manier in staat blijven om juridische problemen te beoordelen en op te lossen vanuit verschillende invalshoeken. 

Advocaat in Aalten voor bedrijven

Ook voor bedrijven of ondernemers in Aalten komt het weleens voor men in een juridisch conflict terecht komt. Dat wil je zeker zakelijk en professioneel oplossen. Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators heeft een ervaren team dat gespecialiseerd is in diverse rechtsgebieden zoals: arbeidsrecht & ontslagrecht, bestuursrecht, huurrecht, contractenrecht, bouwrecht, maar bijv. ook in verzekering & schade. Mediation is ook mogelijk en kan bijdragen aan het voorkomen van een conflict dat te lang duurt. Mediation biedt vaak een oplossing voor alle partijen. Een afspraak plannen kan, gewoon even bellen (0314 – 34 24 40) en we regelen het voor je.

Particulier en je woont in Aalten?

Als particulier ben je vaak voor hele andere redenen op zoek naar een advocaat of mediator in Aalten. Situaties waarin je niet graag terecht komt maar die helaas wel kunnen gebeuren. Kom je er samen met je werkgever niet uit en zit je middenin een arbeidsconflict? Of hebben jij en je (ex)-partner een probleem dat je samen niet op kunt lossen? Ons team heeft ervaring met o.a. ontslagrecht, alimentatie, familierecht maar ook huurproblemen, burenrecht of erfeniskwesties. Graag maken wij persoonlijk kennis met je op ons kantoor, zodat we jouw situatie rustig kunnen bespreken.

Wil je meer informatie over onze diensten?

Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators heeft voor vele zaken de oplossing. Wij staan je dan ook graag te woord zowel, telefonisch als via de mail. Maar wist je dat wij ook een inloopspreekuur hebben? Bel ons op 0314-34 24 40 of vul ons contactformulier in. Wij zijn er van overtuigd dat we samen met jou tot een geschikte oplossing kunnen komen.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op