Inloopspreekuur

 

Inloopspreekuur:

Iedere werkdag van 16.00 - 17.00 uur
Iedere dinsdagavond van 19.00 uur - 20.00 uur.
 
Een juridische vraag of een probleem? Niet duidelijk wat te doen? Wij adviseren je graag tijdens één van onze spreekuren. Deze spreekuren zijn geheel vrijblijvend en gratis. Deskundig advies van een specialist kan snel een probleem oplossen of voorkomen.
 
Ons kantoor is geheel ingericht conform de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het voorkomen van corona. Bel je liever? Op de middagen kan dat voor informatie ook tussen 16.00 en 17.00 uur. 
 
Weet je al dat je een advocaat nodig hebt, dan kun je vanzelfsprekend overdag een afspraak maken. Wanneer een afspraak via beeldbellen of telefoon je voorkeur heeft, dan is ook dat mogelijk.
 
Bij Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, tref je ervaren specialisten, zowel advocaat-specialisten, als gespecialiseerde mediators & adviseurs, vanuit die kennis informeren zij je. Ons team is je graag van dienst.
 
Vragen over mediation » , ook die beantwoorden wij graag.

Gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk (nabij het gemeentehuis te Doetinchem).

Gesubsidieerde rechtsbijstand
Ben je particulier? Dan kunnen wij je ook tijdens ons inloopspreekuur informeren over jouw mogelijkheden van juridische bijstand op basis van gefinancierde rechtshulp (toevoeging/pro deo), wanneer je wel een advocaat nodig zult hebben. Een deel van de kosten van jouw advocaat wordt in dat geval betaald door de Raad voor Rechtsbijstand. (zie ook: particulier)