Op zoek naar een advocaat in Didam?

Je woont in Didam en bent op zoek zijn naar een advocaat. Vaak zit je dan in een situatie waar je zelf niet meer uit komt. Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators is al jaren een begrip in Didam en omstreken. Wij zijn actief op zowel de particuliere als zakelijke markt en doen dit al meer dan 35 jaar. Ons team bestaat 6 uit advocaten en mediators en is gevestigd in Doetinchem. Wij krijgen veel vraagstukken vanuit zowel bedrijven als particulieren, deze combinatie bevalt ons heel erg goed omdat wij op deze manier ook in staat blijven om juridische problemen op te lossen vanuit verschillende ooghoeken. Ben je woonachtig of werkzaam in Didam dan helpen wij je graag verder!

Advocaat in Didam voor bedrijven

Je bent op zoek naar een professionele oplossing voor het juridische conflict waar je in terecht bent gekomen. Als ondernemer in Didam ben je daarom op zoek naar een goede advocaat of mediator. Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators is gespecialiseerd in onder anderen arbeidsrecht, ontslagrecht, bestuursrecht maar ook rechtsgebieden zoals verzekering & schade. Ook mediation kan een mogelijkheid zijn, dit kan bijdragen aan het voorkomen van een ernstig conflict en zorgt vaak voor een oplossing voor alle partijen die er bij betrokken zijn. Wij maken graag het liefst persoonlijk kennis met je en nodigen je daarom graag uit tijdens een afspraak op ons kantoor in Doetinchem.

Particulier en je woont in Didam?

Maak dan kennis met Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators. Want waarschijnlijk ben je op zoek naar een advocaat in de buurt van Didam, omdat je in een situatie terecht bent gekomen, die je graag het liefst zo snel mogelijk opgelost ziet. Misschien zit je midden in een scheiding samen met je (ex)-partner of is er op je werk iets gebeurd waar jij en je werkgever niet uitkomen.

Ons team van advocaten en mediators heeft al meer dan 35 jaar ervaring met o.a. erfeniskwesties, problemen met de huur, ontslag maar ook alimentatie en familierecht. Om een goed beeld te krijgen van jouw situatie maken wij graag kennis met je op ons kantoor in Doetinchem.

Wil je meer informatie over onze diensten?

Zoals al genoemd maken wij graag persoonlijk kennis met je en kan dit ook tijdens ons inloopspreekuur. Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators heeft voor ieder conflict of probleem wel een oplossing. Toch liever eerst iemand telefonisch spreken? Bel ons dan op 0314-342440. Wij zijn er van overtuigd dat we samen met jou tot een geschikte oplossing kunnen komen.