Op zoek naar een advocaat in Didam?

Je woont in Didam en bent op zoek naar een advocaat? Jouw situatie vraagt om deskundig advies? Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators is al jaren een begrip in Didam en omstreken. Wij zijn actief op zowel de particuliere als zakelijke markt en doen dit al meer dan 35 jaar. Ons team bestaat 6 uit advocaten en mediators en is gevestigd in Doetinchem. Wij krijgen veel vraagstukken vanuit zowel bedrijven als particulieren, deze combinatie bevalt ons heel goed omdat wij op deze manier ook in staat blijven om juridische problemen op te lossen vanuit verschillende ooghoeken. Ben je woonachtig of werkzaam in Didam dan helpen wij je graag verder!

Advocaat in Didam voor bedrijven

Je bent op zoek naar een professionele oplossing voor het juridische conflict waar het bedrijf in terecht is gekomen? Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators is gespecialiseerd in onder andere arbeidsrecht, ontslagrecht, bestuursrecht maar ook op rechtsgebieden zoals verzekering & schade, bouwrecht, huur of contractenrecht. Ook mediation kan een mogelijkheid zijn, dit kan bijdragen aan het voorkomen van een ernstig conflict binnen de onderneming en zorgt vaak voor een adequate oplossing voor alle partijen die erbij betrokken zijn. Wij maken graag het liefst persoonlijk kennis met je en nodigen je daarom graag uit tijdens een afspraak op ons kantoor in Doetinchem.

Particulier en je woont in Didam?

Maak kennis met Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators. Zeker op het moment dat je in een situatie terecht bent gekomen, die het liefst zo snel mogelijk opgelost ziet. Misschien zit je midden in een scheiding samen met je (ex)-partner of is er op je werk iets gebeurd waar jij en je werkgever niet uitkomen, of zijn er problemen rondom een koop/verkoop, of huur van een woning.

Ons team van advocaten en mediators heeft al meer dan 35 jaar ervaring met bijvoorbeeld erfeniskwesties, problemen met de huur, ontslag maar ook alimentatie en familierecht. Op onze website vind je informatie over de onderwerpen waarbinnen wij werkzaam zijn. Om een goed beeld te krijgen van jouw situatie maken wij graag kennis met je op ons kantoor in Doetinchem, dat kan via ons inloopspreekuur of via een afspraak bij ons op kantoor, natuurlijk is videobellen ook mogelijk.

Wil je meer informatie over onze diensten?

Zoals al genoemd maken wij graag persoonlijk kennis met je en kan dit ook tijdens ons inloopspreekuur. Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators heeft voor ieder conflict of probleem wel een oplossing. Toch liever eerst iemand telefonisch spreken? Bel ons dan op 0314-342440. Wij zijn er van overtuigd dat we samen met jou tot een geschikte oplossing kunnen komen.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op