Sinds 1983 in Doetinchem

Van de Gevel & Grootjans vindt haar “roots” in de persoon van mr H. Grootjans die in 1980 in Doetinchem zijn loopbaan als advocaat begon en oprichter is van ons kantoor.

Hij startte in een pand aan de Pr. Hendrikstraat te Doetinchem een eigen advocatenkantoor. Daar was binnen enkele jaren te weinig ruimte voor het groeiende kantoor en verhuisde het kantoor in 1987 naar een groter pand. 

Ook daar werd de ruimte te klein. Na twee verhuizingen is het kantoor nu gevestigd in de voormalige pastorie van de Paskerk, een rijksmonument. Oud gebouw met nieuw gebruik. Zo draagt ons kantoor bij aan het behoud van dit rijksmonument voor de toekomst.

3 juni 2004 was een zwarte dag in de geschiedenis van het kantoor. Mr. M.I. Pul overleed vanwege zijn werk en tijdens zijn werk. Wij herinneren hem als een sympathieke en zeer deskundige collega. Hij wilde zijn bijdrage leveren aan een evenwichtig rechtssysteem. 

Inmiddels is Van de Gevel & Grootjans, als ondernemend en eigentijds advocatenkantoor, uitgegroeid tot een kantoor met een ervaren en sterk team. Partners van kantoor zijn mr. N. Van de Gevel en mr. A.J. Meijer.