Sinds 1983 in Doetinchem

Van de Gevel & Grootjans vindt haar “roots” in de persoon van mr H. Grootjans die in 1980 in Doetinchem zijn loopbaan als advocaat begon en in 1983 de oprichter werd van ons kantoor.

Hij startte in een pand aan de Pr. Hendrikstraat te Doetinchem een eigen advocatenkantoor. Daar was binnen enkele jaren te weinig ruimte voor het groeiende kantoor en verhuisde het kantoor in 1987 naar een groter pand. 

Ook daar werd de ruimte te klein. Nu is het kantoor gevestigd aan de Keppelseweg 28, het "torentje-pand", een pand met monumentaal karakter.

3 juni 2004 was een zwarte dag in de geschiedenis van het kantoor. Mr. M.I. Pul overleed vanwege zijn werk en tijdens zijn werk. Wij herinneren hem als een sympathieke en zeer deskundige collega. Hij wilde zijn bijdrage leveren aan een evenwichtig rechtssysteem. 

Inmiddels is Van de Gevel & Grootjans, als ondernemend en eigentijds advocatenkantoor, uitgegroeid tot een kantoor met een ervaren en sterk team. Partners van kantoor zijn mr. N. Van de Gevel en mr. A.J. Meijer.