Op zoek naar een advocaat of mediator in Lichtenvoorde?

Dan ben je bij Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 35 jaar gevestigd in de Achterhoek en zijn ook actief in Lichtenvoorde en omstreken. Ons team bestaat uit  6 advocaten & mediators, kortom ook voor mediation kun je bij ons terecht. Ieder teamlid heeft elk ook eigen expertise(s)of heeft een specialistische richting.

Als advocaat krijgen wij vaak vragen vanuit zowel particulieren als bedrijven. Beide hebben hun eigen vraagstukken en voor ieder vraagstuk willen wij een passende oplossing bieden. De combinatie van particulier en zakelijk is ook echt wat ons ligt omdat wij op die manier ook situaties op kunnen lossen vanuit verschillende invalshoeken. Woon of werk je in Lichtenvoorde of omstreken en zit je met een vraag of probleem? Neem dan contact met ons op, zodat wij je te woord kunnen staan.

Ben je particulier en woon je in Lichtenvoorde?

Dan heb je vast een goede reden dat je op zoek naar ons bent. Bijv. Jij en je partner gaan scheiden, er is een geschil binnen de familie, er is een probleem met een contract of je bent ontslagen en hebt hier ondersteuning bij nodig. Dit zijn de situaties waarbij wij je graag willen adviseren en ondersteunen. Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators heeft specialisten met onder andere ervaring op rechtsgebieden zoals: familierecht en echtscheiding, arbeidsrecht, alimentatie, schade, huurrecht, erfrecht, burenrecht, contractenrechtbouwrecht of op het terrein van regelingen met de overheid. Ben jij dus op zoek naar een advocaat in de buurt van Lichtenvoorde? Bezoek dan eens ons inloopspreekuur of maak een afspraak.

Advocaat in Lichtenvoorde voor bedrijven

Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators heeft een ervaren team dat vele vraagstukken juridisch op kan lossen. De meest voorkomende zakelijke vraagstukken zijn toch wel: arbeid & ontslag, contractenrecht, maar ook vragen omtrent bijv. schadeverhaal of bouw- en huur. Ons team van advocaten & mediators heeft al meer dan 35 jaar ervaring in zaken in Lichtenvoorde en omstreken. Je kunt via onze website een afspraak plannen bij ons op kantoor, ook voor een bezoek in jouw bedrijf, maar wist je dat we ook een inloopspreekuur hebben? Ook voor ondernemers.

Wil je meer informatie over onze diensten?

Wij staan je dan ook graag te woord zowel telefonisch als via de mail. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0314-342440. Wij zijn er van overtuigd dat we binnen onze rechtsgebieden veel voor je kunnen betekenen.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op