Van de Gevel & Grootjans Doetinchem

 

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, is als ondernemend en gerenommeerd advocatenkantoor te Doetinchem al ruim 35 jaar werkzaam in de advocatuur. Een kantoor waarin ervaren specialisten werkzaam zijn. Wist je dat advocaten die zich continue ontwikkeld en getraind hebben in hun "kunde", vaardiger zijn in onderhandelen en bemiddelen? Kennis daarbij is een nadrukkelijke voorwaarde; het recht is continue in ontwikkeling. Voor ons is het vanzelfsprekend dat je klantvriendelijk en professioneel benaderd wordt. Wij werken vanuit het bewustzijn dat wij met onderhandelen, bemiddelen en mediation procedures kunnen voorkomen. 

Voor wie?

Al ruim 35 jaar werken wij voor ondernemers en particulieren. En dat bevalt ons goed. Juist door deze combinatie blijven wij in staat vanuit diverse invalshoeken juridische problemen te beoordelen, in te schatten en te tackelen. Daar hebben zowel bedrijven, als particulieren baat bij, of het nu gaat om een overname van een bedrijf, een echtscheiding, of ontslag.  

Inloopspreekuur

Wil je meer weten, niet alleen onze website biedt informatie. Wij informeren je graag via een afspraak bij ons op kantoor (0314 - 34 24 40).  Aan kennismaken verbinden wij geen kosten. Ook kun je voor vragen terecht op ons inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 - 17.30 uur en op de dinsdagavond van 19.00 uur - 20.00 uur. Dat dit inloopspreekuur vrijblijvend is, is voor ons een vanzelfsprekendheid. 

Rechtsgebied

Ons team werkt in een breed rechtsgebied, gericht op ons werkterrein, De vragen van ondernemers en particulieren kunnen daardoor uitstekend beantwoord worden. Je kunt ons benaderen voor juridisch advies, mediation en de advocatuur. Onze diensten tref je elders in het menu. 

Werkgebied

Ons werkgebied is Oost Nederland, merendeel toegespitst op de Achterhoek en Liemers. 

Waar vind je ons?

Wij zijn gevestigd op de locatie: Pr. Hendrikstraat 38, Doetinchem. In de directe nabijheid van het gemeentehuis te Doetinchem. Gemakkelijk bereikbaar en parkeren kun je tot voor onze deur. Ons pand is de oude pastorie van de Paskerk. Onze vestiging in dit pand betekent een bijdrage aan het behoud van dit rijksmonument. 

Bent u op zoek naar een advocaat of mediator in: