Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators Doetinchem

Heb je een advocaat of mediator in Doetinchem nodig? Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, staat al meer dan 35 jaar klaar voor jou als cliënt. Of je nu ondernemer bent of particulier, deskundige advocaten ondersteunen je graag. 

Rechtsgebied

We werken o.a. in het contractenrecht, verzekeringsrechtfamilie en erfrecht, arbeidsrecht, bouwrecht/vastgoed, huurrecht, bestuursrecht, aansprakelijkheidsrecht en het strafrecht

De vragen van ondernemers en particulieren kunnen daardoor goed beantwoord worden, of het nu gaat om bijv. letselschade, ontslag, reorganisatie, je echtscheiding, je pensioen, erfrecht, een probleem met de overheid of je buren, of wanneer je bijv. te maken krijgt met het strafrecht wanneer je regels over het hoofd hebt gezien als particulier of in jouw bedrijf.  Je kunt ons benaderen voor juridisch advies, mediation en de advocatuur. 

Vakkundig

Voor ons is het vanzelfsprekend dat je klantvriendelijk en professioneel benaderd wordt. Wij zijn ons ervan bewust dat wij met onderhandelen, bemiddelen en mediation procedures kunnen voorkomen. Maar als het nodig is om te procederen, dan doen we dat efficiënt en bekwaam. Wist je dat advocaten die zich getraind hebben in hun "kunde", vaardiger zijn? Specialistische kennis is daarbij is een voorwaarde en ook daarin mag je op ons rekenen, waarbij rekening gehouden met reële tarieven.

Inloopspreekuur

Wil je meer weten? Niet alleen onze website biedt informatie. Wij informeren je graag via een afspraak bij ons op kantoor (0314 - 34 24 40).  Aan kennismaken verbinden wij geen kosten.

Ook kun je voor vragen terecht op ons  juridisch inloopspreekuur iedere werkdag van 16.00 - 17.00 uur en op de dinsdagavond van 19.00 uur - 20.00 uur. Dat dit spreekuur vrijblijvend is, is voor ons een vanzelfsprekendheid. Kom gerust met jouw juridische vraag. Soms kan een goed en tijdig advies veel problematiek voorkomen. Wil je liever bellen voor informatie? Ook dat kan.

Waar vind je ons?

Wij zijn gevestigd op de locatie: Pr. Hendrikstraat 38, Doetinchem. In de directe nabijheid van het gemeentehuis te Doetinchem. Gemakkelijk bereikbaar en parkeren kun je tot voor onze deur.