Op zoek naar een advocaat in Ulft?

Vaak als je op zoek bent naar een advocaat of mediator is dat voor een lastige situatie. Je staat aan het begin van een proces of je zit al in een langslepend conflict waar je het liefst zo snel mogelijk uit wilt. Dan ben je op zoek naar een ervaren professionele advocaat in de buurt van Ulft. Het advocatenkantoor van Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators is gevestigd in Doetinchem, heeft specialistische kennis en is professioneel. Vele juridische vraagstukken voor zowel particulieren als bedrijven hebben we al mogen oplossen.  Wij zitten al meer dan 35 jaar in de Achterhoek, kortom veel ervaring in ons vak.

Advocaat in Ulft voor bedrijven

Voor je bedrijf ben je op zoek naar een advocaat in de buurt van Ulft. Je zit met een juridisch probleem en wilt dit professioneel oplossen, echter waar te beginnen? Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators zit gevestigd in Doetinchem en heeft een team met ervaren advocaten en mediators die al jaren de meest voorkomende vraagstukken oplossen. De meest voorkomende rechtsgebieden zakelijk gezien zijn toch wel: arbeid en ontslag, schadeverhaal, maar ook contract, bouw en huur. Kortom, wij helpen jou en jouw bedrijf in Ulft graag verder. Graag kennis met ons maken? Bel ons om een afspraak te plannen 0314 34 24 40. Een afspraak maken kan uiteraard ook via ons contactformulier.

Ben je particulier en woon je in Ulft?

Je bent natuurlijk niet voor niets op zoek naar een advocatenkantoor in Ulft. Helaas ben je in een situatie terecht gekomen, meestal een lastige situatie, waarbij je op zoek bent gegaan naar ons. Gaan jij en je partner scheiden of is er een probleem in de familie omtrent erven? Dan kunnen wij je verder helpen! Wij ontlasten je graag. Onze advocaten en mediators hebben jaren ervaring met diverse zaken in Ulft en omstreken. Voornamelijk op het gebied van familierecht/echtscheidingen, schade, ontslag- & arbeidsrecht, huur & bouw en contractenrecht. Mocht jij bijv. met je werkgever in een vervelende situatie terecht zijn gekomen, of heb je een echtscheiding voor de boeg en kan je hier hulp bij gebruiken dan maken we graag persoonlijk kennis met je op ons kantoor in Doetinchem.

Wil je meer informatie over onze diensten?

Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators heeft voor vele conflicten of problemen wel een oplossing. Wij staan je dan ook graag te woord zowel telefonisch als via de mail. Bel ons op 0314-342440, of vul het contactformulier in. Of stel je vragen tijdens één van onze inloopspreekuren. Samen komen we tot een geschikte oplossing, daar gaan wij vanuit!

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op