Op zoek naar een advocaat in Winterswijk?

De reden daarvoor is vaak een lastige juridische situatie. Zowel zakelijk als particulier is het goed om dan deskundigheid in de buurt te hebben. Ons advocatenkantoor is al 35 jaar gevestigd in Doetinchem, waar wij een team hebben van gespecialiseerde advocaten en mediators die juridische kwesties professioneel begeleiden. Benieuwd naar ons team of onze expertise?

Van de Gevel & Grootjans, uw advocaat in Winterswijk voor bedrijven

Het team van Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators gevestigd in Doetinchem heeft al jaren ervaring in het oplossen van juridische problemen voor bedrijven in de Achterhoek. Wij krijgen vaker een vraag over onze expertise. Voor bedrijven is dit in het bijzonder het werk in het: ontslag- en arbeidsrecht, contractenrecht, bouw en huur, schadeverhaal. Iedere zaak is uniek, die uitdaging gaan we altijd graag aan. We ontlasten jou als ondernemer, zodat jij je weer kunt richten op datgene wat er gebeuren moet ….. ondernemen!

Ben je particulier en woon je in Winterswijk?

Waarschijnlijk zit je nu in een situatie die niet gewenst is. Misschien zijn jij en je werkgever in een arbeidsconflict geraakt of willen jij en je partner gaan scheiden, wellicht is er een juridisch probleem omtrent schade. Hoe dan ook wil je deze situaties graag professioneel oplossen maar waar begin je dan? Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators kan je hierbij helpen. Onze specialisten hebben meer dan 35 jaar ervaring en staan graag voor je klaar. We voorkomen graag dat jij er wakker van komt te liggen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer informatie over onze diensten?

Voor ieder probleem is er doorgaans wel een oplossing. Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators helpen je graag. Bel (0314 34 24 40), of mail gewoon voor een afspraak. Heb je nog vragen of weet je niet of je ons echt nodig hebt, dan is ons inloopspreekuur dagelijks ook een goede manier om kennis te maken en jouw vragen te  stellen.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op