Op zoek naar een advocaat in Dinxperlo?

Dan ben je bij Van de Gevel & Grootjans, Advocaten & Mediators aan het juiste adres! Echter was je waarschijnlijk het liefst niet naar ons op zoek geweest. Toch is er een situatie voorgevallen waardoor je op zoek bent naar een advocaat in Dinxperlo. Wij helpen je dan ook graag verder en komen graag persoonlijk met je in contact tijdens ons inloopspreekuur of via telefonisch contact. Ook kun je via de website aan afspraak inplannen bij ons kantoor in Doetinchem waar wij al meer dan 35 jaar gevestigd zitten.

Ben je particulier en woon je in Dinxperlo?

In privé sfeer is er een situatie ontstaan waardoor je op zoek bent gegaan naar een advocatenkantoor in Dinxperlo. Misschien ga je scheiden of wil je graag scheiden maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken. Of wellicht is er een probleem binnen de familie omtrent een erfenis? Dan helpen wij je graag verder. Dit zijn vaak situaties waar je niet op zit te wachten en welke je zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Ons team van specialisten heeft al jaren ervaring met zaken in Dinxperlo en omstreken en dan voornamelijk op arbeidsrecht, familierecht, echtscheiding of bijvoorbeeld schade gevallen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Zo kunnen we je informeren en aangeven wat we voor jou kunnen betekenen.

Advocaat in Dinxperlo voor bedrijven

Je zit in een vervelende juridische situatie. Je wilt dit graag snel en professioneel oplossen? Of je hebt advies nodig? Waar ga je beginnen? De advocaten van Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators staan je graag bij en zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meeste voorkomende vraagstukken. Wij zitten zoals genoemd gevestigd in Doetinchem maar hebben vaak ook zaken in Dinxperlo en omgeving. Veel voorkomende rechtsgebieden waar wij mee te maken krijgen zijn ontslag- en arbeidsrecht, bouw- en huurrecht, contractenrecht en schades.

Wil je meer informatie over onze diensten?

Neem dan een kijkje op onze website. Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators heeft voor ieder conflict of probleem wel een oplossing. Wij staan je graag te woord, zowel telefonisch op 0314-342440 als via de mail. Ook kun je ons contactformulier invullen. Wij zijn er van overtuigd dat we er samen in slagen om tot een geschikte oplossing te komen.

 

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op