Voor wie?

Al 40 jaar werken wij, advocaten & mediators, voor ondernemers en particulieren. En dat bevalt ons goed. Juist door deze combinatie blijven wij in staat vanuit diverse invalshoeken juridische problemen te beoordelen, in te schatten en te tackelen. Daar hebben zowel bedrijven, als particulieren baat bij, of het nu gaat om een overname van een bedrijf, of uw echtscheiding.
 
Van de Gevel & Grootjans is een deskundig advocatenkantoor waarin ervaren specialisten werkzaam zijn. Wij werken vanuit het besef dat met advies & bemiddeling veel langslepende problemen voorkomen kunnen worden.
 
Werkgebied
Ons werkgebied is Oost Nederland, grotendeels toegespitst op de Achterhoek en Liemers.  Dat wil overigens niet zeggen dat wij niet ook elders in het land werkzaam zijn. 
 
Rechtsgebieden
Iedere advocaat werkt binnen een aantal rechtsgebieden, zodat de vragen van ondernemers en particulieren uitstekend beantwoord kunnen worden. Je kunt ons benaderen voor juridisch advies, mediation en de advocatuur. Onze rechtsgebieden tref je hier.
 
Inloopspreekuur
Wil je meer weten, niet alleen onze website biedt informatie. Wij informeren je graag via een afspraak bij ons op kantoor (0314 - 34 24 40).  Aan kennismaken verbinden wij geen kosten. Ook kun je voor vragen terecht op ons inloopspreekuur iedere werkdag. Dat dit inloopspreekuur vrijblijvend is, is voor ons een vanzelfsprekendheid. 
 
Waar vind je ons
Wij zijn gevestigd op de locatie: Keppelseweg 28, Doetinchem. In de directe nabijheid van het centrum van Doetinchem. Gemakkelijk bereikbaar en parkeren kun je direct bij ons kantoor.