Voor wie?

Al ruim 35 jaar werken wij voor ondernemers en particulieren. En dat bevalt ons goed. Juist door deze combinatie blijven wij in staat vanuit diverse invalshoeken juridische problemen te beoordelen, in te schatten en te tackelen. Daar hebben zowel bedrijven, als particulieren baat bij, of het nu gaat om een overname van een bedrijf, of uw echtscheiding.
Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, is als ondernemend en gerenommeerd kantoor te Doetinchem al ruim 35 jaar werkzaam in de advocatuur. Dat wij onze cliënten klantvriendelijk en professioneel benaderen is voor ons een vanzelfsprekendheid.
Van de Gevel & Grootjans is een deskundig advocatenkantoor waarin ervaren specialisten werkzaam zijn. Binnen ons kantoor richten wij ons nadrukkelijk op "kennis en kunde". Wist je dat advocaten die zich continue ontwikkeld en getraind hebben in hun "kunde", vaardiger zijn in onderhandelen en bemiddelen? Specialistische vakkennis is een strikte voorwaarde, de wetgeving is continue in ontwikkeling. Wij werken vanuit het besef dat met advies & bemiddeling veel langslepende problemen voorkomen kunnen worden.
 
Werkgebied
Ons werkgebied is Oost Nederland, grotendeels toegespitst op de Achterhoek en Liemers.  Dat wil overigens niet zeggen dat wij niet ook elders in het land werkzaam zijn. 
 
Rechtsgebieden
Iedere advocaat werkt binnen een aantal rechtsgebieden, zodat de vragen van ondernemers en particulieren uitstekend beantwoord kunnen worden. Je kunt ons benaderen voor juridisch advies, mediation en de advocatuur. Onze diensten tref je elders in het menu.
 
Inloopspreekuur
Wil je meer weten, niet alleen onze website biedt informatie. Wij informeren je graag via een afspraak bij ons op kantoor (0314 - 34 24 40).  Aan kennismaken verbinden wij geen kosten. Ook kun je voor vragen terecht op ons inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 - 17.30 uur en de dinsdagavond van 19.00 uur - 20.00 uur. Dat dit inloopspreekuur vrijblijvend is, is voor ons een vanzelfsprekendheid. 
 
Waar vind je ons
Wij zijn gevestigd op de locatie: Pr. Hendrikstraat 38, Doetinchem. In de directe nabijheid van het gemeentehuis te Doetinchem. Gemakkelijk bereikbaar en parkeren kun je tot voor onze deur.  Ons pand is de oude pastorie van de Paskerk. Onze vestiging in dit pand betekent een bijdrage aan het behoud van dit rijksmonument.