"Ben je cliënt bij ons en ben je tevreden, vertel het anderen.

Ben je niet geheel tevreden, vertel het ons!"

Kwaliteit dienstverlening

De medewerkers van Van de Gevel & Grootjans, advocaten en mediators, vinden de kwaliteit van dienstverlening belangrijk. Om de kwaliteit van onze dienstverlening op het hoogste niveau te houden werken wij onder meer met een “onderzoek kwaliteit dienstverlening”.

Tijdens en na afronding van zaken worden cliënten in de gelegenheid gesteld (anoniem) aan te geven hoe men onze dienstverlening heeft ervaren. De kwaliteit van dienstverlening heeft binnen ons kantoor permanente aandacht, mede dankzij de inbreng van onze cliënten.

Ons kantoor kent een interne klachtenregeling. Komt het voor dat je niet geheel tevreden bent over onze werkzaamheden dan vernemen wij dat graag van je. Klachtfunctionaris in ons kantoor is mr. H. Grootjans/mr. J. Zeegers, deze informeren je verder. 

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators verricht haar dienstverlening vanzelfsprekend naar de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten en is (onder beperking) verzekerd in haar beroepsaansprakelijk conform de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten. De algemene voorwaarden tref je ook aan op onze website.

  

"Ben je cliënt bij ons en ben je tevreden, vertel het anderen.
Ben je niet geheel tevreden, vertel het ons!"