Nieuws

« Terug naar overzicht

Mr. N. (Nienke) van de Gevel en de vFAS

Grootjans Advocaten is in de volle breedte werkzaam in het familierecht. Iedere advocaat werkt vanuit eigen expertise in het familierecht, zo is een uitermate sterk team gevormd in het familierecht.

Grootjans Advocaten is in de volle breedte werkzaam in het familierecht. Iedere advocaat werkt vanuit eigen expertise in het familierecht, zo is een uitermate sterk team gevormd in het familierecht.

Zo is mr. N. (Nienke) Van de Gevel betrokken bij de vFas. De vFAS is de specialisatievereniging voor Familierecht Advocaten. Ter bevordering van de kwaliteit van de advocaten welke zijn aangesloten bij deze vereniging, worden in de drie opleidingsjaren verschillende juridische onderdelen verzorgd door het opleidingsinstituut. Het betreft juridisch inhoudelijke onderdelen en een mediationopleiding. Mr. Van de Gevel heeft zich o.a. toegelegd op de systematiek van alimentatierekenen en de regelingen binnen het samengestelde gezing (o.a. omgangsplan, gezag, alimentatie etc.)

Daarnaast beschikt ons kantoor in de persoon van Mw. J. (Janny) Grootjans over een gespecialiseerd familierecht mediator. Na 10 jaar mediations mag zij zich zeker specialist noemen. Zij is MfN registermediator en als rechtbankmediator verbonden aan de rechtbank Zutphen. Zij ondersteunt cliënten bij het echtscheidingsproces en verzorgt de procedure waar nodig. (Ouderschapsplan, (boedel)verdeling en alle andere regelingen die getroffen moeten worden.) 

Mr. H. (Henk) Grootjans zet zijn kennis en veel ervaring in o.a. om echtscheidingen te verrichten waarbij bedrijven betrokken zijn, o.a. kwesties rondom alimentatie, pensioenopbouw of verdeling, huwelijkse voorwaarden, bedrijfsstructuur, winst uit onderneming etc.  

Daarnaast zijn àl onze advocaten specifiek werkzaam in deelterreinen waarin zij verder zijn gespecialiseerd als: alimentatieberekening, omgang, wijziging hoofdverblijfplaats, gezagswijziging etc.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0314 – 34 24 40 of  een afspraak maken.