Geen juridisch loket in Doetinchem, wel gratis advies voor de Achterhoek en Liemers

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators te Doetinchem heeft een gratis spreekuur iedere werkdag van 16.00 uur tot 17.00 uur!

Aan het eind van de werkdag, zodat u gemakkelijk binnen kunt lopen en wij rustig de tijd hebben uw vragen te beantwoorden.

Gratis advies van de specialisten, dichtbij, dat kan! Gewoon nuchter en met beide benen op de grond, juist omdat we dienstverleners zijn. 

Doetinchem kent geen landelijk Juridisch Loket. Het landelijk juridisch loket is ingesteld door de overheid en is een gesubsidieerde organisatie om mensen van juridisch advies te voorzien en mensen –waar nodig-  door te verwijzen naar advocaten of een mediator. Weliswaar adviseren juristen telefonisch, maar het meest nabije juridisch loket is in Arnhem, dus “even” binnenlopen is niet zomaar mogelijk.

Van de Gevel & Grootjans Advocaten Doetinchem heeft de visie dat rechtshulp, specialistisch en deskundig, dichtbij verleend hoort te worden en ieder toegang dient te hebben tot “recht”.
In het directe contact valt er gemakkelijker mee te denken en kunnen fouten voorkomen worden. Juist de specialisten kunnen hierdoor directer en gemakkelijk advies geven ter voorkoming van ‘verder onheil’, langlopende procedures of bijv. een slecht contract.

Een advocaat heeft na zijn rechtenstudie tot jurist, de opleiding gevolgd tot advocaat en, zoals in ons kantoor, aanvullende specialisaties gedaan, echte specialisten dus. Echter  de overheid stuurt op deze kosten in de rechtsbijstand. Vandaar het preventieve, maar toch ook drempelverhogende karakter via het juridisch loket. 
Wij zijn echter van mening dat directe bereikbaarheid van belang is. Achter een ogenschijnlijke eenvoudige vraag kan een groot juridisch conflict schuilen. In het directe contact geven we gratis advies. En dat doen we graag, juist tijdig advies van specialisten kan ervoor zorgen dat op een vroeg moment bijgestuurd kan worden.

« Terug naar overzicht