De Advocaten & Mediators van Winterswijk

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators Doetinchem begeleidt en adviseert particulieren en organisaties in Winterswijk. Door 35 jaar ervaring in het bedienen van uiteenlopende cliënten zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdig, deskundig en ondernemend advocatenkantoor in de Achterhoek en Liemers. De advocaat of mediator die je helpt is werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven en (overheids-)organisaties. Waar staan wij voor? Wij staan voor de begeleiding in juridische procedures, het proactief geven van juridisch advies en het (vroegtijdig) voorkomen en oplossen van ingewikkelde kwesties waar de ondernemer of particulier in Winterswijk mee te maken kan krijgen. 

Lees meer over onze diensten
Particulieren » staan wij bij in het arbeidsrecht, burenrecht (erfdienstbaarheden), bestuursrecht, huurrecht, erfrecht, familierecht, letselschade en vele andere rechtsgebieden.

Ondernemers/directies van organisaties » geven wij professionele ondersteuning bij juridische procedures voor u als ondernemer.  Verzekeringsrecht, contractenrecht, huurrecht, bouwrecht (vastgoed) en al hetgeen in het arbeidsrecht behoren tot onze expertise. 

Bezoek ons vanuit Winterswijk
Vanuit Winterswijk bereik je  Van de Gevel & Grootjans  snel en gemakkelijk. Na ongeveer een half uur rijden met de auto neem je de afslag Doetinchem-Oost van de A18. Met de trein ben je binnen slechts een half uur in Doetinchem vanaf Winterswijk. Het Centraal Station is 5 minuten vanaf "de oude pastorie" naast de Paskerk, waar wij kantoor houden in een sfeervol pand dichtbij het gemeentehuis. Bij de hoofdingang in de Pr. Hendrikstraat is een ruime parkeerplaats op eigen terrein en bij de andere ingang in de Pr. Bernhardstraat is uitstekende parkeergelegenheid.

Bekijk hier uw route vanaf Winterswijk