De Advocaten & Mediators van Winterswijk

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators Doetinchem begeleidt en adviseert particulieren en organisaties in Winterswijk. Door 35 jaar ervaring in het bedienen van uiteenlopende cliënten zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdig, deskundig en ondernemend advocatenkantoor in de Achterhoek en Liemers. De advocaat of mediator die je helpt is werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven en (overheids-)organisaties. Waar staan wij voor? Wij staan voor de begeleiding in juridische procedures, het proactief geven van juridisch advies en het (vroegtijdig) voorkomen en oplossen van ingewikkelde kwesties waar de ondernemer of particulier in Winterswijk mee te maken kan krijgen. 

Lees meer over onze diensten
Particulieren » staan wij bij in het arbeidsrecht, burenrecht (erfdienstbaarheden), bestuursrecht, huurrecht, erfrecht, familierecht, letselschade en vele andere rechtsgebieden.

Ondernemers/directies van organisaties » geven wij professionele ondersteuning bij juridische procedures voor u als ondernemer.  Verzekeringsrecht, contractenrecht, huurrecht, bouwrecht (vastgoed) en al hetgeen in het arbeidsrecht behoren tot onze expertise. 

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op