Advocaten en Mediators voor Ulft

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, is voor ondernemers en particulieren dagelijks werkzaam in Ulft en omgeving. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij binnen ons advocatenkantoor in Doetinchem zowel ondernemingen en (overheids-)organisaties als particulieren in de Achterhoek en de Liemers deskundig adviseren en begeleiden. Met gespecialiseerde kennis en beroepsmatige deskundigheid worden jouw belangen optimaal behartigd. Jouw advocaat van Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, staat dan ook voor kwaliteit. 

Directies van ondernemingen en organisaties » ondersteunen wij binnen juridische procedures en geven wij advies om kwesties vroegtijdig op te lossen en ingrijpende procedures voor jouw onderneming te voorkomen. Het besef dat zakelijke mediation, bemiddelen en onderhandelen snel resultaat kan opleveren, vinden wij vanzelfsprekend!

Particulieren » helpen wij op het gebied van bijvoorbeeld het familierecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht, burenrecht of erfrecht. Bij vragen, kun je ook vrijblijvend ons bezoeken tijdens de inloopspreekuren. 

Bezoek ons vanuit Ulft
Vanaf Ulft bereik je ons snel en gemakkelijk. Doetinchem ligt immers op een kwartier rijden van Ulft. Wij houden kantoor in "de oude pastorie" van de Paskerk, een sfeervol pand niet ver van, beter gezegd heel dicht bij het gemeentehuis. Parkeerruimte is er voldoende, zowel aan de zijde van de Pr. Bernhardstraat, als die van de Pr. Hendrikstraat waar je de hoofdingang vindt. We zeggen altijd: "De straat inrijden achter het gemeentehuis van Doetinchem  (Plantenstraat) en direct twee keer rechts en je ziet de parkeerplaats richting kerk aan je linkerzijde, aan deze parkeerplaats zijn ook wij gevestigd." Heel gemakkelijk. Vanaf Doetinchem CS hoeft u slechts 5 minuten te lopen naar ons kantoor, ook gemakkelijk.