Advocaten en Mediators voor Ulft

Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, is voor ondernemers en particulieren dagelijks werkzaam in Ulft en omgeving. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij binnen ons advocatenkantoor in Doetinchem zowel ondernemingen en (overheids-)organisaties als particulieren in de Achterhoek en de Liemers deskundig adviseren en begeleiden. Met gespecialiseerde kennis en beroepsmatige deskundigheid worden jouw belangen optimaal behartigd. Jouw advocaat van Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, staat dan ook voor kwaliteit. 

Directies van ondernemingen en organisaties » ondersteunen wij binnen juridische procedures en geven wij advies om kwesties vroegtijdig op te lossen en ingrijpende procedures voor jouw onderneming te voorkomen. Het besef dat zakelijke mediation, bemiddelen en onderhandelen snel resultaat kan opleveren, vinden wij vanzelfsprekend!

Particulieren » helpen wij op het gebied van bijvoorbeeld het familierecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht, burenrecht of erfrecht. Bij vragen, kun je ook vrijblijvend ons bezoeken tijdens de inloopspreekuren. 

Bezoek ons vanuit Ulft
Vanaf Ulft bereik je ons snel en gemakkelijk. Doetinchem ligt immers op een kwartier rijden van Ulft. Wij houden kantoor in "Het torentje-pand" aan de Keppelseweg 28, direct naast het Tango tankstation. De inrit voor de ruime parkeerplaats ligt tussen tankstation en ons pand in. Rijdend vanuit het centrum zie je al snel het torentje van ons pand.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op