Advocaten & Mediators Aalten

Zoekt u een deskundig advocatenkantoor? Van de Gevel & Grootjans, mediators & advocaten te Doetinchem is er al ruim 35 jaar voor cliënten, ondernemers en particulieren, uit de omgeving van Aalten.

Binnen ons advocatenkantoor wordt gewerkt voor (overheids-)organisaties, bedrijven én voor particulieren. Een advocaat of mediator van Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators staat u bij met specialistische vakkennis en vakkundige professionaliteit. In ons kantoor is het ook mogelijk in het familierecht (echtscheiding), arbeidsrecht (ontslag) en erfrecht via mediation tot oplossingen te komen. 

De advocaten voor Aalten
Particulieren » helpen wij o.a. binnen het familierecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht, burenrecht, erfrecht en andere rechtsgebieden. Ook kunnen particulieren bij ons terecht indien zij gebruik willen maken van gesubsidieerde rechtsbijstand via een "toevoeging" van de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast is er een gratis inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 uur - 17.30 uur.

Bedrijven en organisaties »ondersteunen wij in o.a. ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, bouwrecht en bestuursrecht en adviseren wij in het vroegtijdig voorkomen en oplossen van meer ingrijpende procedures en juridische problemen.

Bezoek ons vanuit Aalten
U bereikt Grootjans Advocaten snel dankzij de ligging nabij de A18 te Doetinchem. Doetinchem is amper een half uur rijden vanaf Aalten. Niet ver van de A18 - afslag Doetinchem-Oost houden wij kantoor in "de oude pastorie" van de Paskerk, dat staat in de directe nabijheid van het gemeentehuis. Station Doetinchem CS is slechts 5 minuten lopend verwijderd van ons kantoor, waar ruime parkeergelegenheid is aan de hoofdingang van de Pr. Hendrikstraat en de andere zijde aan de Pr. Bernhardstraat.

Bekijk hier uw routebeschrijving vanaf Aalten