Advies in arbeidsrecht

Wij helpen u verder

 

 

Voor zowel werknemer als werkgever is het van belang zorgvuldig geïnformeerd te zijn over de rechten en plichten rondom ontslag en je te laten bijstaan nu er de laatste jaren diverse wijzigingen zijn geweest. Je voorkomt hiermee onnodige problemen en teleurstellingen. 

Meer lezen

De arbeidsovereenkomst, ofwel jouw arbeidscontract, schept rechten en plichten voor werkgever en werknemer. De interpretatie van deze rechten en plichten leidt met regelmaat tot verschil van inzicht, waardoor werknemer en werkgever tegenover elkaar komen te staan.

Meer lezen

Onder het pensioenrecht vallen alle rechten en plichten die verband houden met het pensioen. Met name gaat het hierbij om de juridische relaties tussen pensioenuitvoerders (pensioenfondsen en verzekeraars), werkgever en werknemers.

Meer lezen

Een werknemer heeft recht op bijzonder verlof bijvoorbeeld bij het overlijden van een echtgenoot/echtgenote. Dergelijk verlof is in de wet geregeld en ook in veel CAO’s opgenomen. Daarnaast heeft de werknemer recht op diverse andere verloven zoals bijvoorbeeld zwangerschapsverlof voor de vrouwelijke werknemers.

Meer lezen

Onze specialist in arbeidsrecht

Joost is als advocaat-specialist werkzaam in het arbeidsrecht voor ondernemers, organisaties en particulieren (lid van de VAAN). Binnen het huurrecht verricht hij zaken betreffende bedrijfsruimte, winkelruimte en woonruimte. In de algemene rechtspraktijk is hij werkzaam o.a.  in het strafrecht en jeugdrecht.

Jeffrey Zeegers

Advocaat sinds 2004

Ons team

Heeft u een vraag?

Neem een kijkje op onze website

 

Website bezoeken

Kom in contact met ons