Ik vind het belangrijk dat cliënten met elkaar tot goede afgewogen afspraken kunnen komen en  een goede verstandhouding behouden." 

Mw. J. (Janny) Grootjans

Janny Grootjans is mediator in Doetinchem sinds 2007, MFN gecertificeerd,  bij Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators.
 
Haar werk omvat zakelijke mediations en echtscheiding, verbreking samenleving,  arbeidsrecht/ontslag, problemen op de werkvloer en mediations in het erfrecht. Zij heeft aanvullende specialisatieopleidingen gedaan in het arbeidsrecht en familierecht. 
 
Naast haar mediations binnen ons kantoor verricht zij mediations in de Rechtbank Gelderland en heeft zij de accreditatie voor familierecht bij de Raad voor Rechtsbijstand.  
In haar treft u een mediator met een grote dosis aan ervaring en kennis. Uw mediation is bij haar in vertrouwde handen. U mag rekenen op een mediator met begrip voor uw situatie.
 
Over haar werk zegt zij:
 "Tijdens mediation kunnen cliënten geheel vertrouwelijk in gesprek. Mediation is daardoor een uitstekende conflictoplossingsmethode. Men kan over oplossingen spreken zonder dat dit van invloed is op een te voeren procedure. Ik vind het belangrijk dat cliënten met elkaar tot goede afgewogen afspraken kunnen komen en een goede verstandhouding behouden."
 
 
  • MfN-Registermediator/NMI registermediator
  • Specialisatie: Familie Mediation
  • Specialisatie:  Arbeid- en zakelijke geschillen
  • Rechtbankmediator  Gelderland
Opleiding en ervaring in mediation:
 opleiding mediator MFN registermediator:
geaccrediteerde specialisatie Familierecht:
aanvullend daarbij o.a:
          - Familiespecial: het stiefplan
          - Wijziging Huwelijksvermogensrecht
          - Fiscaal familierecht - eigen woning
          - Fiscale aspecten echtscheiding
          - Jaarrekeninglezen in de echtscheidingspraktijk
 geaccrediteerde Specialisatie Arbeidsrecht
 
Lidmaatschap en nevenfuncties:
  • lid MfN register (Mediators federatie Nederland)
  • lid MVN (Mediators Vereniging Nederland)
  • voorzitter VIT
Eerdere nevenfuncties o.a.:
voorzitter stg. Catharina Cultureel, commissaris schouwburg Amphion, gemeenteraadslid Doetinchem, bestuurslid Wedeo (werkvoorzieningschap), voorzitter Stg. Kinderspeelzalen Doetinchem,