Vacature advocaat - mediator in het familierecht

 

Van de Gevel & Grootjans Advocaten & Mediators te Doetinchem  zoekt collega’s die hun toekomst willen opbouwen in de Achterhoek en opleiding, specialisatie en acquisitie zien als uitdaging.

In ons kantoor hebben wij bewust gekozen voor een aantal verschillende rechtsgebieden. Op deze gebieden zijn wij deskundig en staan wij voor kwaliteit. Door onze veelzijdigheid kunnen wij de vraagstukken van onze cliënten vanuit meerdere zijden beoordelen. Wij werken binnen de zakelijke en particuliere markt.

In ons kantoor in hartje-centrum Doetinchem werken wij met vijf advocaten en twee mediators. Wij werken vanuit het besef dat onderhandelen, bemiddelen of mediation kunnen leiden tot een goed resultaat voor onze cliënten. Een ieder die binnen ons kantoor werkt, beschikt over gespecialiseerde juridische kennis en over professionele vaardigheden.

Binnen ons kantoor zijn wij op zoek naar een:

 

advocaat familierecht tevens MFN register of vFAS-mediator

 

Wat verwachten wij:

Dat een ieder optreedt als teamspeler, ondernemend, proactief en ambitieus is, dat een ieder zelfstandig en cliëntgericht kan werken. Als collega’s investeren we in onszelf en ontwikkelen we gezamenlijk het kantoor. Van iedere collega verwachten we dat deze de Achterhoek ziet als dé plek om te wonen en te werken, en bovendien collegialiteit met een goede werksfeer belangrijk vindt.

Wat bieden wij:

Een collegiaal team om in te werken met een deskundig secretariaat dat professioneel ondersteuning biedt. Opleiding en/of specialisatie in meerdere werkterreinen vinden wij vanzelfsprekend. Collega’s die willen investeren in elkaar, die gezamenlijk het kantoor verder ontwikkelen en dit zien als een uitdaging. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Voor een sollicitatie of informatie kan contact opgenomen worden met mevrouw mr. N (Nienke) van de Gevel, tel. 0314-34 24 40, op e-mail: vandegevel@vandegevelgrootjans.nl. Sollicitaties ontvangen wij graag voor uiterlijk voor 17 december a.s. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.