Van de Gevel & Grootjans

Al 35 jaar advocaten & mediators van nu, naast jou, voor straks!

Zakelijk Particulier

Expertise vanuit meerdere invalshoeken

Al meer dan 35 jaar gevestigd in Doetinchem. Wij werken voor ondernemers, organisaties en particulieren. En dat bevalt ons goed. Juist door deze combinatie blijven wij in staat vanuit diverse invalshoeken juridische problemen te beoordelen, in te schatten en te tackelen. Zowel bedrijven, organisaties als particulieren hebben daar baat bij.
 
Maatregelen coronavirus.
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Voor afspraken zijn we geheel conform de richtlijnen ingericht en kunnen we goed bezocht worden. We zijn telefonisch en via de mail bereikbaar zoals altijd en er kan natuurlijk ook via beeld gebeld worden. 
 

Kennismaken?

Wil je meer weten? Wij informeren je graag. 
Tel.  0314 - 34 24 40.  Wij verbinden geen kosten aan kennismaken!
 
Ook kun je voor vragen terecht op ons inloopspreekuur  >> iedere werkdag van 16.00 - 17.00 uur en op de dinsdagavond van 19.00 uur - 20.00 uur. Dat dit spreekuur vrijblijvend is, is voor ons een vanzelfsprekendheid. 

Professionals
Iedere advocaat en/of mediator/jurist van Grootjans Advocaten Doetinchem is bekwaam op een aantal specifieke rechtsgebieden, hierdoor kunnen wij onze cliƫnten in de breedte van 'het recht' bijstaan.

Al 35 jaar advocaten & mediators van nu, naast jou, voor straks

Nienke van de Gevel

Advocaat & mediator

Advocaat sinds 2009

Kennismaken?

Henk Grootjans

Advocaat

Advocaat sinds 1980

Kennismaken?

Janny Grootjans

MfN Mediator

MfN registermediator sinds 2007

Kennismaken?

Hans Hofstede

Advocaat

Advocaat sinds 1991

Kennismaken?

Anne Meijer

Advocaat

Advocaat sinds 2012

Kennismaken?

Jeffrey Zeegers

Advocaat

Advocaat sinds 2004

Kennismaken?

Nieuws

Nalatenschap goed geregeld

Dit begint allereerst bij een goed testament. Deze kunt u op laten stellen door uw notaris. Wanneer u echter al bij voorbaat problemen verwacht dan kan een erfrechtadvocaat u informeren hoe dit zo goed mogelijk te voorkomen is.

Lees verder »
Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking getreden. In de WAB zijn een aantal ingrijpende wijzigingen op het gebied van het arbeidsrecht opgenomen.

Lees verder »