Advocaten & Mediators voor Lichtenvoorde

Je zoekt een advocaat of mediator in Lichtenvoorde? Jouw advocaat bij Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, Doetinchem bied je gespecialiseerde vakkennis voor het juist afronden van jouw juridische vraagstuk. In de Achterhoek en de Liemers bedient ons kantoor al meer dan 35 jaar bedrijven en particulieren. Wij richten ons op het deskundig adviseren en begeleiden binnen uiteenlopende rechtsgebieden waar je als bedrijf, (overheids)organisatie of particulier mee te maken krijgt.

Ondernemers/organisaties » worden door ons ondersteund binnen een breed rechtsterrein. Ook worden zij door ons proactief geadviseerd om zo vroegtijdig meer ingrijpende procedures en kwesties te voorkomen en op te lossen.

Particulieren » ondersteunen wij binnen het arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, erfrecht, burenrecht, bestuursrecht en het strafrecht.

Jouw reis vanaf Lichtenvoorde
Je bereikt Van de Gevel & Grootjans snel en gemakkelijk vanuit Lichtenvoorde. Na minder dan een half uur rijden met de auto neem je de afslag Doetinchem-Oost van de A18. Dit kantoor houden wij in "de oude pastorie" naast de Paskerk. Een sfeervol pand dat achter het gemeentehuis van Doetinchem ligt. Eigenlijk heel gemakkelijk, je rijdt de straat in achter het gemeentehuis vanaf de Terborgseweg, dan direct tweemaal rechts en je ziet aan de linkerzijde de parkeerplaats van de kerk en daar ligt onze hoofdingang aan. Ook navigatie brengt je naar dit adres. Aan beide zijden van ons pand, zowel in de Pr. Bernhardstraat als in de de Pr. Hendrikstraat, wordt  aan jou ruime parkeergelegenheid geboden. Ons pand ligt 5 minuten lopen van het trein/busstation van Doetinchem CS, voor het geval je met openbaar vervoer reist.

Bekijk de routebeschrijving vanuit Lichtenvoorde