Advocaten & Mediators voor Lichtenvoorde

Je zoekt een advocaat of mediator in Lichtenvoorde? Jouw advocaat bij Van de Gevel & Grootjans, advocaten & mediators, Doetinchem bied je gespecialiseerde vakkennis voor het juist afronden van jouw juridische vraagstuk. In de Achterhoek en de Liemers bedient ons kantoor al meer dan 35 jaar bedrijven en particulieren. Wij richten ons op het deskundig adviseren en begeleiden binnen uiteenlopende rechtsgebieden waar je als bedrijf, (overheids)organisatie of particulier mee te maken krijgt.

Ondernemers/organisaties » worden door ons ondersteund binnen een breed rechtsterrein. Ook worden zij door ons proactief geadviseerd om zo vroegtijdig meer ingrijpende procedures en kwesties te voorkomen en op te lossen.

Particulieren » ondersteunen wij binnen het arbeidsrecht, bouwrecht, bestuursrecht, contractenrecht, huurrecht, familierecht, erfrecht, letselschade, ontslagrecht, verzekeringsrecht en het strafrecht.

Bereikbaarheid vanaf Lichtenvoorde
Via de afslag Doetinchem-Oost van de A18 bereik je gemakkelijk ons kantoor. Er  wordt  aan jou ruime parkeergelegenheid geboden. Ons pand ligt 5 minuten lopen van het trein/busstation van Doetinchem CS. 

Bekijk de routebeschrijving vanuit Lichtenvoorde